Klantenservice

Bij inschrijven voor een workshop of cursus, of het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Bestellen en bevestiging:
Alle prijzen zijn in euro's inclusief BTW, exclusief eventuele bezorgkosten.

Na je reservering ontvang je een bevestiging per mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact op. Je plaats is pas zeker na ontvangst van je betaling.

Inschrijving:
Inschrijving verloopt via de webshop en is pas definitief na het volledig doorlopen van het bestelproces en dus de betaling.

Inhalen, annuleren en uitsluiting:
De lessen van een workshop of cursus zijn niet apart overdraagbaar en dus persoonsgebonden, voor het geheel kun je in overleg bij verhindering wel een plaatsvervanger voordragen. Gedurende de cursusperiode mag er 1 les worden ingehaald, mits volgens de voorwaarden correct en minimaal 24 uur van tevoren afgemeld.

Bij annulering door de cursist wordt ongeacht de aanleiding of toedracht voor elke annulering 12,50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij een annulering tot 8 weken voor aanvang van de workshop of eerste les ontvang je een restitutie van 50%. Bij een annulering binnen 8 weken voor aanvang is er geen restitutie, maar kun je wel iemand in jouw plaats voordragen. Ook doe ik mijn uiterste best iemand van de wachtlijst te plaatsen.

Bij een directe afname van meerdere plekken is de persoon die de workshop afneemt verantwoordelijk. Cursisten die hinder of last opleveren kunnen worden uitgesloten. Hierbij heeft men geen recht op restitutie.

Hemel en Aardewerk behoudt het recht workshops en/of cursus(lessen) te annuleren, en zal dit zo spoedig mogelijk mededelen. Wanneer een gehele workshop of cursus niet doorgaat, ontvang je het volledige bedrag gerestitueerd. Gaat het om een losse les, dan wordt in overleg een alternatieve datum bepaald. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een langere droogtijd van gemaakt werk nodig blijkt. Het niet accepteren of annuleren van dit alternatief geeft geen recht op restitutie.